Rreth NSV-NSV VALVE CORPORATION LTD.
About
Shtëpi

pershendetje

  • pershendetje
  • Mbi pamje
  • Historia
  • Organizimi
  • Video turne

pershendetje

Mirë se vini në "NSV VALVE CORPORATION"


NSV është rritur si prodhues i valvulave me cilësi të lartë në Kinë, që fokusohet veçanërisht në linjat rezistente ndaj korrozionit.


Kompania po prodhon valvulat dhe valvulat e kontrollit të aliazhit special, kriogjenik, të përgjithshëm (top, porta, glob, kontroll, flutur dhe prizë) dhe valvulat e kontrollit të përdorura në impiantet industriale, termocentralet, transportuesit dhe terminalet LNG, dhe impiantet në det të hapur në bazë të Teknologjia e prodhimit të valvulave që është akumuluar që nga themelimi në 2007. Ato po u dorëzohen kompanive dhe ndërtuesve të anijeve EPC vendase dhe të huaja.

Të gjithë oficerët dhe shtabet tona do të m bëni përpjekjet më të mira për furnizimin e produktit me cilësinë më të mirë, me çmim të arsyeshëm dhe në kohën e dorëzimit të dëshiruar nga një klient.

Menaxher i përgjithshëm
Weng, Diqian


E drejta e autorit © 2021 NSV Valve Corporation Të gjitha të drejtat e rezervuara. | XML | Hartat e faqes